facebook pixel
Amnesia
images/slider/ibizamagazine.jpg
 
 
4.125 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.13 (8 Votes)

amnesia ibizaEén van de meest iconische clubs op Ibiza is Amnesia. Een bezoek aan deze club geeft je de complete clubervaring zoals je die alleen op Ibiza tegenkomt. De club bestaat uit twee grote zalen waar verschillende feesten gelijktijdig gegeven kunnen worden. Een uniek moment bij Amnesia zijn de befaamde ijskanonnen. Op ieder willekeurig moment kunnen deze kanonnen afgaan en krijg je letterlijk een koude douche.

De feesten die gegeven worden in Amnesia zijn zeer uiteenlopend. Je kan in de club terecht voor trance, house, techno, dubstep en zelfs live muziek. Net als bij alle grote clubs op Ibiza kan het vooral in de eerste zaal enorm druk zijn met bezoekers. Aan de andere kant is het wel een unieke ervaring om met zoveel mensen tegelijk te gaan feesten en de handen in de lucht te gooien. De bovenste etages in Amnesia zijn vooral bedoelt voor de VIP gasten. Vanaf deze etage heb je een prachtig uitzicht over de menigte beneden. Het is mogelijk om voor jezelf een VIP tafel te boeken. Het is wel slim om dit tijdig te doen mocht je plannen hebben om naar een groot feest in Amnesia te gaan. Het kan een avondje stappen, leuker maar ook zeker goedkoper maken door een VIP tafel te boeken.

Eén van de bekendste feesten in Amnesia is Espuma. Elk hoogseizoen willen alle toeristen aanwezig zijn bij de Espuma feesten. Tijdens deze feesten wordt er in  grote hoeveelheden schuim in de zaal gespoten. Het enige wat je nu nog hoeft te doen is lekker gaan feesten in de schuim. Naast Espuma zijn: Cocoon, Cream, Music On en Together een aantal beroemde feesten in Amnesia waar veel feestgangers op af komen!

 

Kaarten voor Amnesia kopen

Kaartjes voor de feesten in Amnesia kan je het beste online kopen via de website van de club of via de promoteams die je in de stad en op het strand tegen kan komen. Je betaalt bij deze teams of online een stuk minder, dan aan de deur. De prijzen zijn afhankelijk van het soort feest en het seizoen. Je moet toch wel rekenen op prijzen tussen de € 40,- en € 50,- om binnen te komen. De opening- en sluitfeesten zijn wat duurder dan de 'normale' feesten.

 

Bereikbaarheid Amnesia

Amnesia is gelegen in San Rafael Ibiza. Vanuit San Atonio, Playa D’en Bossa en Ibiza Stad is het mogelijk om een taxi te nemen voor ongeveer € 10,- tot € 15,-. Vanuit deze steden vertrekken ook speciale disco bussen die langs de clubs in Ibiza gaan en uiteraard ook stoppen bij Amnesia. De club zelf heeft ook speciale bus die vertrekt vanuit de haven van Ibiza Stad, San Antonio en Playa D’en Bossa. Je kan van deze bussen gratis gebruik maken mits je al een ticket hebt voor één van de feesten in Amnesia.

 

Feesten Amnesia 2016

Voors alsnog is alleen Together via de officiele kanalen naar buiten gekomen als feest in 2016, maar naar alle waarschijnlijkheid zullen ook de andere grote publiekstrekkers in 2016 gewoon gegeven worden. Denk hierbij aan de feesten als Cocoon, Cream en La Espuma!

Nieuws: Bekijk hier de openingsfeesten van 2016 op Ibiza!

 

IbizaMagazine.nl maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren en verbeteren. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Gaat u akkoord?