facebook pixel
Nassau Beachclub
images/slider/ibizamagazine.jpg
 
 
4.1333333333333 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.13 (15 Votes)

nassau

Eén van de beachclubs die je gezien moet hebben is Nassau. De club heeft zelfs loungebedden rechtstreeks aan het strand. Je kan zo heerlijk in de zon liggen en tegelijkertijd genieten van de muziek en cocktails. Naast heerlijke drankjes kan je genieten van Mediterrane gerechten in het restaurant met een Aziatische twist. 

Uiteraard worden er ook tijdens het hoogseizoen hippe feesten gegeven. De Nassau Beachclub is een unieke bar rechtstreeks aan het strand op een prachtige locatie aan Playa d’en Bossa. De club is de ideale plek om lekker te ontspannen en te genieten van een drankje en de muziek.

In de club kan je echt alles vinden wat je maar kan bedenken. Van een Tepanyaki plaat met heerlijke hapjes tot feesten op het strand. Regelmatig worden er tijdens het hoogseizoen feesten georganiseerd met grote dj’s. Gecombineerd met een uitstekende service en heerlijk eten is Nassau een echte boetiekclub geworden sinds de opening in 2008. De Aziatische invloeden zorgen ervoor dat het eten ook prima smaakt. Ondertussen kan je genieten aan het strand terwijl je de lekkere hapjes en drankjes uitprobeert.

 

Cocktails bij Nassau Beachclub

nassau8Ben je gek op een cocktail? Bij de Nassau Beachclub ben je absoluut aan het juiste adres. Nassau heeft haar eigen professionele cocktailshakers in dienst. Je kan genieten van de heerlijkste creaties die de barmannen zelf bedacht hebben.

In de lounge kan je ondertussen genieten van de relaxte sfeer terwijl je geniet van een drankje. De laatste jaren is de lounge zelfs uitgegroeid tot één van de gezelligste hotspots op Ibiza.

Natuurlijk kan een beachclub niet achterblijven zonder een gezellig feestje te organiseren. Iedere dag staan er weer andere dj’s achter de draaitafels. Vanaf het middaguur beginnen de eerste dj’s met draaien van muziek.

Dit is wel zo gezellig als je geniet van het zonnetje aan het strand van Playa d’en Bossa. Aan het begin van de avond gaat het volume omhoog en beginnen de echte strandfeesten. Verschillende feesten worden aan het strand georganiseerd en op de website kan je checken wanneer het volgende event is.

 

The World’s Finest

In 2012 is Nassau Beachclub benoemd tot The World’s Finest Clubs. Het was de eerste club op Ibiza die deze eer kreeg. Dankzij deze benoeming behoort Nassau tot de absolute top van Ibiza. De luxe ingerichte beachclub maakt de sfeer op het eiland helemaal af. Geniet onder kroonluchters van een lekker drankje terwijl je danst op de teakhouten vloeren omringt met Boeddha beelden. Nassau Beachclub is er één die je echt niet wil missen! 

 

Nassau Beachclub locatie:

IbizaMagazine.nl maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren en verbeteren. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Gaat u akkoord?