facebook pixel
Cotton Beachclub
images/slider/ibizamagazine.jpg
 
 
4.125 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.13 (12 Votes)

cotton

Cotton Beach Club is pure perfectie met een prachtig uitzicht over Cala Tarida ten zuidwesten van Ibiza. Deze beachclub is de ideale locatie om te genieten van een prachtige zonsondergang en een heerlijke lunch tussen de middag.

De beachclub is bovenop een klif gevestigd en geeft zo een prachtig uitzicht over de baai van Cala Tarida. Je kan altijd even bij de Cotton Beach Club naar binnen lopen als je wat wilt drinken na een dagje op het strand. 

Natuurlijk vraag je jezelf misschien af waar de naam Cotton Beach Club vandaan komt. Dit heeft te maken met de materialen die gebruikt zijn om deze club te bouwen. Het complete gebouw is voor 100% gemaakt van katoen. Het eindresultaat is prachtig met voornamelijk wit tinten.

De witte kleurtinten zijn een prachtig contrast met de zee op de achtergrond. De inrichting van de beachclub is absoluut chic te noemen. Een bezoekje aan deze club voelt vooral aan als pure ontspanning in combinatie met uitstekende muziek en heerlijk eten.

 

Heerlijke gerechten bij Cotton

7Het restaurant van de Cotton Beach Club is zeer gevarieerd en heeft eigenlijk altijd wel iets in huis wat je lust. Uiteraard kan je overal in Ibiza genieten van verse vis, maar ook van hamburgers, pasta en vlees. Mocht je de kans krijgen om te gaan dineren bij de Cotton Beach Club sla dan vooral het toetje niet over.

De beachclub staat bekend om de lekkerste toetjes van het eiland. De club doet er alles aan om de kwaliteit van het eten hoog te houden. Dit is de reden dat het personeel regelmatig de halve wereld afreist om nieuwe inspiratie op te doen.

Dit zie je terug in de kwaliteit van het eten en het uitgebreide menu. Ben je al van plan om een bezoekje te brengen aan Cala Tarida? Schrijf de Cotton Beach Club vooral even op om te bezoeken. Er zijn genoeg redenen om deze beachclub op je to-do lijst te zetten.

Klik hier voor meer informatie over Cotton Beach Club op Ibiza...

IbizaMagazine.nl maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren en verbeteren. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Gaat u akkoord?