facebook pixel
Blue Marlin
images/slider/ibizamagazine.jpg
 
 
4.1184210526316 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.12 (38 Votes)

blue marlinBlue Marlin is hét voorbeeld van het VIP-leven op Ibiza; heerlijk genieten op ligbedden aan het strand van Cala Jondal, terwijl je jacht 100 meter verderop voor anker ligt in de baai. Blue Marlin staat bekend om de goede feesten, het heerlijke eten en het hoge uitgave-patroon!

In het hoogseizoen zou het kunnen dat voor de kust van Cala Jondal meer dan vijftig luxe jachten voor anker liggen. De eigenaren(inclusief vrienden) kunnen dan door de Blue Marlin watertaxi opgehaald worden zodat zij de dag kunnen doorbrengen op het luxe strand van Blue Marlin. Het is een prachtig beeld van de jetset van Ibiza, de rich-and-famous komen hier om heerlijke gerechten te eten en vervolgens te feesten.

De (prijzige) kaart van Blue Marlin bestaat uit allemaal goede gerechten, maar sushi en sashimi is een echte aanrader! In de keuken van Blue Marlin staat dé sushi koning van Ibiza. 's Avonds, voornamelijk op Zondag, draaien diverse DJ's bij Blue Marlin en zal er een ware tsunami van flessen champagne ontstaan. Bij Blue Marlin staat kwaliteit hoog in het vaandel, hou je van het luxe-leven, ga dan zeker even kijken bij Blue Marlin!

Informatie over Blue Marlin Ibiza

blue marlin2Vanaf 1 mei kan je iedere dag genieten van Blue Marlin Ibiza tot half oktober. Ontdek het VIP leven op Ibiza door een dagje rond te brengen in deze unieke beachclub. De club is populair bij de rijke en beroemde bezoekers van Ibiza.

De beachclub is gelegen aan het strand van Cala Jondal speciaal voor de echte jetsetters die iets exclusiefs zoeken. Vanuit de club heb je een prachtig uitzicht op het strand.

 

Er zijn diverse strandbedden die je kan huren, zodat je kan genieten van de luxe van Blue Martin op het strand. Je kan jezelf prima vermaken met de dagelijkse drukte in de beachclub en wie weet spot je nog een beroemdheid!

Blue Marlin Ibiza is een stijlvolle beachclub waar veel comfort te vinden is. Als je op zoek bent naar een hippe plek waar je lekker kan chillen, dan is dit de ideale locatie. De fusion keuken is echt een aanrader om eens uit te proberen. Dankzij de Aziatische invloeden kan je genieten van ambitieuze gerechten waar je normaal niet voor zou kiezen. De chefkok komt helemaal over uit Salzburg en werkt met verse ingrediënten van het eiland.

 

blue marlin1Aan het einde van de middag verandert de relaxte stemming van Blue Marlin Ibiza in een echte feestsfeer. Blue Marlin staat bekend als een party-bestemming en dit is te merken als de volume knop omhoog gaat.

Tijdens de zomermaanden treden diverse bands op en worden er dj’s ingehuurd om het feest compleet te maken. Naast de dj’s zijn er speciale Blue Marlin dames die het publiek vermaken.

 

Ben je een keertje vroeg op Ibiza? Geen probleem want Blue Marlin is een prachtige plek om te genieten van het ontbijt. Je kan heerlijk genieten van een uitgebreid ontbijt terwijl Ibiza langzaam ontwaakt. Ondertussen heb je een prachtig uitzicht over de baai waar Blue Marlin gevestigd is. 

IbizaMagazine.nl maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren en verbeteren. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Gaat u akkoord?