facebook pixel
Clubs Ibiza
images/slider/es-vedra.jpg
 
 
2.0666666666667 1 1 1 1 1 Rating 2.07 (15 Votes)

Het uitgaansleven op Ibiza is volgens vele het beste ter wereld! De verschillende clubs, allemaal van topkwaliteit, zorgen met de beste line-ups dat er elke avond groots gefeest wordt! De vijf beste clubs van Ibiza heeft Ibiza Magazine uitgelicht; bekijk snel wanneer Hardwell, Martin Garrix of Avicii in één van 's werelds beste clubs draait!

Nieuws: De Openingsfeesten van 2016 zijn bekend!

Nieuws: Bekijk het programma van Pacha in 2016

Nieuws: Bekijk het programma van Ushuaïa in 2016

Bekijk de 5 populairste clubs op Ibiza:

pacha  ushuaia  amnesia  privilege  space

 

Populaire DJ's op Ibiza:

hardwell  armin van buuren  martin garrix

 

Clubs op Ibiza

Het nachtleven op Ibiza is natuurlijk één groot feest. Duizenden feestgangers reizen ieder jaar naar Ibiza af om de nieuwste muziek van de grootste dj’s te horen. In de clubs op Ibiza worden regelmatig grote feesten gegeven. Op deze feesten draaien vaak de grote namen uit de dance- en housescene. David Guetta, Martin Garrix, Armin van Buuren, Hardwell en Avicii; allemaal wereldtop, en veel hebben hun 'eigen' avond in één van de clubs. Ze komen massaal naar Ibiza tijdens de zomermaanden om te draaien in één van de vele clubs.

 

Tickets kopen voor de clubs

De meeste clubs op Ibiza werken met tickets, bij de kleine clubs kom je af en toe nog wel gratis binnen. Als er een grote artiest als bijvoorbeeld Avicii of David Guetta optreed dan is het slim om op tijd te reserveren. Bij de meeste clubs op Ibiza kan je online tickets kopen. Het is slim om je kaartjes vooraf te reserveren om de grote feesten van dichtbij mee te maken. Op Ibiza Magazine is per feest een artikel geschreven waarin wij tips geven hoe je het beste de kaarten kan kopen.

 

Tips en tricks bij het plannen van een avond clubben

Op Ibiza zijn de populairste clubs erg duur, als je hier slim mee omgaat kan je meer geld besparen dan je denkt! Heb je er wel eens over nagedacht om een tafel te boeken? Dit kan in veel gevallen goedkoper uitvallen dan gewoon een ticket te kopen en veel te betalen voor een drankje.

De entree-prijzen voor de meeste clubs liggen rond de € 50,-. Bij sommige artiesten, zoals David Guetta in Pacha, rekenen de clubs een hoger bedrag. Als je een entree-ticket koopt voor € 90,- en je drinkt 10 bier die avond, á € 150,-, dan ben je in totaal bijna € 250,- kwijt.

Een vip-tafel boeken in Pacha kost € 250,- per persoon; dat betekent dat je 'gratis' naar binnen kan en voor dat bedrag kan drinken.

Kies je ervoor om een tafel te boeken geniet je ook van de vele voordelen; aparte ingang, aparte toiletten en merchandise bijvoorbeeld. Het is zeker een aanrader om te overwegen een tafel te boeken in de clubs, heb je hier vragen over stel ze hieronder via Facebook!

IbizaMagazine.nl maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren en verbeteren. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Gaat u akkoord?