Restaurants op Ibiza; Zonsondergang - Ibiza Magazine
Restaurants op Ibiza; Zonsondergang
images/slider/ibizamagazine.jpg
 
 
5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

Mambo Restaurant

mamboEén van de bekendste restaurants op Ibiza is Mambo. Geniet in dit restaurant van het dagelijkse ritueel op het eiland. Dit ritueel bestaat uit heerlijk dineren aan de kust met de zonsondergang op de achtergrond.

Lees Meer

Mint Lounge Bar

mintRestaurant Mint heeft in 2010 haar deuren geopend, maar wordt nog steeds als de nieuweling gezien op Ibiza. Het interieur van het restaurant is een combinatie van wit en groen. De groentinten zijn een verwijzing naar de naam Mint. Het interieur ziet er fris en modern uit.

Lees Meer

Rona's Deli & Burger

roni deli burgerRona's Deli & Burger is absoluut een restaurant waar je geweest moet zijn tijdens je vakantie op Ibiza. Hun hamburgers, welke al meer prijzen gewonnen hebben, hebben ervoor gezorgd dat het restaurant nummer 1 is in Playa d'en Bossa op TripAdvisor!

Lees Meer

IbizaMagazine.nl maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren en verbeteren. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Gaat u akkoord?