facebook pixel
Yinka Sacred Treatments
images/slider/ibizamagazine.jpg
 
 
5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

Yinka Sacred TreatmentsSinds april 2018 woon ik samen met mijn geliefde en onze maine coone poes op Ibiza. In het huis wat we in onze dagdromen al hadden gezien. Een magische plek omringd door de rust van de natuur, met uitzicht op zee en het geluid van de ruisende golven. De energie doet wat met je, maakt je wakker en zuivert je schoon.

Je mag hier weer terug naar je onschuld. Mogen zijn, zoals je bent, met alles wat je meebrengt. We vieren de intensiteit van het leven en dat geeft zachte heling voor alles wat er nodig is in het moment.

YinKa Sacred Treatments is mijn praktijk vanuit huis. In mijn holistische behandelingen krijgt het lichaam de ruimte om de helende wijsheid van de ziel te laten spreken. De behandelingen werken diep door op fysieke, mentale, emotionele en spirituele lagen.

Het wordt ervaren als een balancering, herstel en het opruimen van blokkades waardoor de levensenergie weer vrij kan stromen. Mensen ervaren een gevoel van ruimte en diepe ontspanning, een prettig gebalanceerde energie.

Er kunnen heldere inzichten ontstaan of pijn mag verzachten of verdwijnen. Vrouwen komen bij me om het bekkengebied te verzachten en de stroming tussen de baarmoeder en hartverbinding te herstellen.

Yinka Sacred TreatmentsIk voel me diep dankbaar voor al het moois wat zich mag elke keer weer mag ontvouwen. 

Ik geef ontspanningsmassages, de sacred goddess of de sacred warrior massage en mijn energetische Shamballa behandelingen. Als het kan, geef ik mijn sessies ook buiten op ons terras omgeven door de natuur. 

Mijn hart wordt ook erg blij van het organiseren van mijn 1 op 1 retreats. Onze mooie plek deel ik graag met vrouwen die echt even tot zichzelf willen komen, nieuwe energie en inspiratie willen opdoen en opladen.

Dat kan bij ons met 1 op 1 privebegeleiding gericht op jouw wensen en thema’s. Je verblijft op onze singlebedroom met privebadkamer en een prachtig uitzicht op zee.

Met een herboren nieuw gevoel kom je weer terug in Nederland. Dit ‘nieuwe’ gevoel is voor iedereen een heel uniek persoonlijk transformerend proces. 

Voel je geborgen en gedragen als je het even nodig hebt. Door deze tijd voor jezelf te nemen zeg je eigenlijk een dikke ‘Ja’ tegen jezelf.

Un abrazo grande (een dikke knuffel),
Joyce Yuen
YinKa Sacred Treatments Ibiza

Website: www.yinka-ibiza.com

 

IbizaMagazine.nl maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren en verbeteren. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Gaat u akkoord?