facebook pixel
Weer op Ibiza week 14
images/slider/ibizamagazine.jpg
 
 
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Zon en onweer aankomende week op Ibiza

Het weer voor aankomende 7 dagen is erg wisselvallig; we beginnen met een heerlijke zaterdag. Volgende week vrijdag zal ook heerlijk zijn maar de overige dagen is erg wisselvallig!

Morgen zal de lekkerste dag van de week worden. Dit is het weer zoals we het kennen op Ibiza; de gehele dag strakblauw, heerlijke zon en af en toe een licht briesje. Zondag zal het weer al anders worden aangezien de wind behoorlijk toeneemt, er zal zondag wel veel zon zijn. Maandag zet het patroon door en zal het weer nog iets minder worden, gevolg door een regenachtige dinsdag met bijna geen zon. 

 

Weer vanaf woensdag

Woensdag zal de slechtste dag van de week worden; regen, regen en regen! Rond een uur of 17:00 a 18:00 zal het op Ibiza zelfs gaan onweren. Niet het weer dat we gewend zijn dus! Na deze onrustige woensdag zal het weer opklaren. Donderdag zal er nog wel een regenbui vallen, maar het mooie weer komt eraan! Zaterdag en zondag volgende week zal in het teken staan van zon, zon, zon en nog eens zon! De temperaturen zullen dan boven de 20 graden Celsius uitkomen; lekkere temperaturen voor een week vakantie Ibiza dus!

 

Week 14 in 2016 zal een onrustige midweek hebben, maar heerlijk eindigen met een geweldig weekend op zaterdag 9 en zondag 10 april! De week erna beloof goed te worden, hopen dat het mooie weer doorzet!

IbizaMagazine.nl maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren en verbeteren. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Gaat u akkoord?