facebook pixel
Vijftig procent meer vliegvakanties Spanje
images/slider/ibizamagazine.jpg
 
 
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Stijging aantal vakantie naar Ibiza

Het aantal vliegvakanties naar Spaanse bestemmingen zoals bijvoorbeeld Ibiza, de Algarve en Mallorca is sterk aan het stijgen dankzij de aanhoudende terreur dreigingen in andere landen.

Door de aanhoudende terreurdreigingen in Turkije laten veel Nederlanders hun reis naar de Turkse Riviera schieten en kiezen zij massaal Spaanse vakantie bestemmingen als alternatief. Het aantal boekingen richting Turkije is maar liefst dertig procent lager dan in 2015.

 

Veel minder vliegvakanties naar Griekenland

Ook Griekenland is een stuk minder populair geworden, hier gaan ruim twintig procent minder vakantiegangers naar toe. Vluchtelingen die op de Griekse eilanden 'gestrand' zijn, zijn hier voornamelijk de oorzaak van.

Daarentegen is het aantal vakanties naar Spanje, onder andere Ibiza en Mallorca, in een opwaartse lijn terecht gekomen. In Januari van dit jaar zijn er ruim de helft meer vakantie geboekt dan vorig jaar. 

IbizaMagazine.nl maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren en verbeteren. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Gaat u akkoord?