facebook pixel
images/slider/es-vedra.jpg
 
 
1 1 1 1 1 1 Rating 1.00 (6 Votes)

Wil jij eindeloos shoppen een leuke boetieks of juist de wat ‘grotere’ merken? Dan ben je in Ibiza zeker aan het juiste adres! Zo maakt bijvoorbeeld de typische stijl van Ibiza altijd heel erg veel indruk op toeristen!

Ook is de keuze erg ruim wanneer je eenmaal door de winkelstraten van het prachtige Ibiza wandelt eindeloos. Van een hippie, naar Aziatische, naar moderne-look? Of gewoon een mixje van alles? Alles is mogelijk! Weet jij door al dit aanbod niet meer precies waar je nu naartoe wilt? Geen probleem: lees het volgende lijstje met tips and you are ready to go!

Tips en uitleg: shoppen op het mooiste eiland van de wereld!

De winkelstraten van Ibiza

De winkelstraten van het mooie Ibiza worden zowel gevuld met winkels van de welbekende merken als Mango, H&M, Zara en ga zo maar door als met de idyllische, vrolijke boetiekjes waar veel toeristen hun oog op laten vallen. In de binnenstad ga je op pad voor de grotere merken, hoe verder je de zijstraten uitwandelt hoe meer boetiekjes je tegen zult komen. Bedenk dus vooraf waar jou interesse naar uitgaat en bekijk gewoon alle winkels!

Dalt Vila

Als je ver genoeg de binnenstad uit wandelt zul je, zoals beloofd, steeds meer boetieks tegenkomen. Loop je echter tot aan de visserswijk van La Marina dan kom je ontelbaar veel typische winkeltjes tegen die aan al je verwachtingen voldoen! Ga hier naartoe als je in het bezit wilt zijn van hippie oorbellen, Spaanse rokjes of eigentijdse enkelbandjes.

Winkeltjes in overvloed

Natuurlijk zijn overal waar toeristen hun vleugels uitslaan tal van restaurantjes maar ook de besproken boetiekjes neergestreken. Je zult deze tijdens je reis dus niet over kunnen – maar ook niet willen – slaan! Mocht je er echter niet voldoende tegen zijn gekomen; begin dan in de binnenstad maar sla ook zeker de pittoreske zijstraten niet over! Let wel: de openingstijden van winkels op het geweldige eiland wijken af van de tijden die wij gewend zijn. Zo is er het welbekende siësta; wanneer de Spanjaarden een pauze nemen en de winkels sluiten. Deze is gewoonlijk van 14.00 tot 17.00 uur. Maar: de meeste winkels zijn dan wel weer open tot een uur of 9 het ’s avonds!

IbizaMagazine.nl maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren en verbeteren. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Gaat u akkoord?