facebook pixel
images/slider/es-vedra.jpg
 
 
1 1 1 1 1 1 Rating 1.00 (10 Votes)
Ook sluitfeesten op Ibiza zijn onzeker

De kans is aannemelijk dat de openings- en sluitfeesten in 2017 in de regio San José eerder stoppen dan voorheen het geval was. De gemeente buigt zich over de kwestie na geluidsoverlast.

Clubs als Ushuaïa en Blue Marlin kunnen in de zomer van 2017 waarschijnlijk niet meer zo spectaculair uitpakken als in de jaren ervoor. Een aantal clubs in San José vraagt jaarlijks een vergunning aan om het seizoen knallend te starten en weer knallend te sluiten; hiervoor willen de clubs langer open zijn dan normaal. 

 

Volgens de gemeenteraad van San José is met name geluidsoverlast bij de feesten op Ibiza het grootste probleem. Normaal sluiten de clubs in San José(en dan met name rondom Playa d'en Bossa) om 00:00 haar deuren als er doordeweeks feesten worden gegeven, maar bij de speciale openings- en sluitfeesten gaat men vaak door tot 03:00.

 

Om de gemeenteraad te ondersteunen in de beslissingen die zij maken omtrent de vergunningen voor clubs zal de politie actiever zijn in het noteren van klachten rondom de clubs. Dit is niet alleen het geluidsoverlast, maar ook de geweld- en drugsdelicten.

IbizaMagazine.nl maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren en verbeteren. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Gaat u akkoord?