facebook pixel
Ibiza Vakantie Villas samenwerking
images/slider/ibizamagazine.jpg
 
 
5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (3 Votes)
Huis of villa op Ibiza huren

Omdat er veel huizen illegaal te huur worden aangeboden op Ibiza is IbizaMagazine.nl de samenwerking aan gegaan met een hele betrouwbare partner die veel huizen in de verhuur hebben: Ibiza Vakantie Villas.

Regelmatig komen er klachten binnen dat mensen een villa of huis hebben gehuurd op Ibiza dat helemaal niet bestaat of niet door die partij verhuurd mag worden waardoor er dubbele boekingen ontstaan.

Via IbizaMagazine.nl bieden we vakantiehuizen en villa's aan op Ibiza, dat deden we voorheen met andere partijen, maar omdat we onze bezoekers willen behoeden van 'illegale' villa's en huizen zijn we een samenwerking aangegaan met Ibiza Vakantie Villas.

ibizavakantievillasSamen met dit betrouwbare bedrijf, waar ook Nederlanders werkzaam zijn, is een selectie gemaakt van huizen en villa's op Ibiza die zij in de verhuur hebben. Deze selectie is terug te vinden op de pagina omtrent de verhuur van huizen, klik hier voor meer informatie over deze huizen.

Er is een verdeling gemaakt naar het aantal slaapkamers en naar de ligging van het huis op Ibiza. Alle villa's zijn door het team bezocht en ze weten exact welke villa geschikt is voor welke doelgroep.

Er is een grote variatie op hun website te vinden, villa's en huizen met bijvoorbeeld 2 slaapkamers maar ook met 7 of meer slaapkamers! Als je op zoek bent naar een huis op Ibiza kan je zeker slagen bij onze partner, in elke prijscategorie is er iets beschikbaar! 

 

IbizaMagazine.nl maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren en verbeteren. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Gaat u akkoord?