facebook pixel
How-to: Veilig een auto huren op Ibiza!
images/slider/ibizamagazine.jpg
 
 
4.75 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.75 (2 Votes)
Informatie voor het huren van een auto

Op Ibiza kan je bij meerdere bedrijven een auto huren. Je kan een goedkope auto huren, maar ook een wat duurdere. Wat zijn jouw eisen en waaraan moet je denken bij het huren van een auto?

Met een auto Ibiza ontdekken is een fantastisch avontuur. Met prachtige tochten door het binnenland ontdek je een hele andere kant van dit feesteiland. Ibiza heeft namelijk zoveel meer te bieden dan discotheken en zandstranden alleen. Bovendien ervaar je ongekende vrijheid omdat je kunt staan en gaan waar je wil. Bij diverse organisaties is het mogelijk om een auto te huren op Ibiza.

 

Vergelijk autoverhuursites

Diverse autoverhuur bedrijven staan bekend om hun kwaliteit en service. Zo ben je ervan verzekerd dat je huurauto na aankomst op Ibiza klaarstaat. Vanaf het vliegveld of de verhuurlocatie kan je meteen Ibiza ontdekken. Ergernis over het openbaar vervoer is daarmee voorgoed verleden tijd. Voor het boeken van een goedkope huurauto op Ibiza is het handig om een prijsvergelijkingswebsite te raadplegen, dit kan uiteraard via onze aparte pagina over autoverhuur op Ibiza. Er is zelfs een Nederlandstalige zoekmachine beschikbaar genaamd EasyTerra. Zo vind je binnen enkele klikken het goedkoopste autoverhuurbedrijf.

 

Geef je eigen voorkeur aan

Een van de bedrijven die voor lage prijzen huurauto’s aanbiedt is EasyTerra. Deze organisatie is wereldwijd actief met maar liefst 800 autoverhuurbedrijven. Een van de voordelen van EasyTerra is dat ze een laagsteprijsgarantie hebben. Daarnaast heb je een uitgebreide keuze aan huurauto’s. Zo behoren onder andere een gezinswagen, SUV en bestelbusjes tot de mogelijkheden.

 

Goedkoop is soms duurkoop

Het kan ook zijn dat geld voor jou een minder grote prioriteit is. Een goedkope auto is immers niet altijd een goed idee. Deze gaat wellicht sneller stuk, en heb je alsnog een probleem. Je wilt natuurlijk niet in de bergen van Ibiza vast komen te zitten met het hele gezin. Bij het huren van een auto speelt ook energiezuinigheid tegenwoordig een belangrijke rol. Wat dat betreft kun je uitstekend terecht bij Hertz. Dit Duitse autoverhuurbedrijf biedt verschillende categorieën huurauto’s aan, waaronder cabrio’s en SUV’s. Op de site van Car Del Mar kun je jouw voorkeur wat betreft energiezuinigheid en autotype aangeven. 

 

Kies een betrouwbaar autoverhuurbedrijf

Zorg ervoor dat het huren van een auto op Ibiza op een betrouwbare manier gebeurt. Met het toepassen van enkele tips zorg je voor een onvergetelijke autovakantie. Zo is het verstandig om een auto te huren vanuit Nederland. Bijkomend voordeel is dat je na aankomst op het vliegveld jouw vervoer meteen geregeld hebt. Daarnaast bieden Nederlandse autoverhuurbedrijven vaak een pakket aan waarin de schade en WA-verzekering meteen zijn verwerkt. Dit betreft onder andere diefstalverzekering en terugbetaling eigen risico.

 

Slim handelen bij het huren van een auto

Net als bij het boeken van een vliegticket kun je bepaalde trucjes hanteren voor een zo goedkoop mogelijk resultaat. Stel je bijvoorbeeld voor dat je een auto een week huurt. In dat geval is het verstandig om de autohuur een halfuur na aankomst op Ibiza in te laten gaan. In dat geval kun je een volle week gebruik maken van de auto. Sommige autoverhuur bedrijven bieden extra opties aan, zoals navigatie en een autolader. De Tom Tom en de autolader kun je echter het beste kopen in een Nederlandse winkel. Zo bespaar je extra kosten voor het huren van een auto op Ibiza.


Artikel: Lees hier onze informatie over het huren van auto's op Ibiza

IbizaMagazine.nl maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren en verbeteren. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Gaat u akkoord?