facebook pixel
images/slider/es-vedra.jpg
 
 
1.3 1 1 1 1 1 Rating 1.30 (10 Votes)
Bora Bora Restaurant Ibiza

Beachclub Bora Bora moet per direct stoppen met het draaien van muziek aan het strand. De gouden tijden waarin de beachclub muziek draaide op Play D’en Bossa zijn voorbij.

Ambtenaren hebben uitgezocht of de club wel een vergunning had voor het draaien van muziek op het strand. Uit het dossier blijkt dat de club alleen een vergunning heeft om muziek te draaien in een zaaltje naast de bar. Het draaien van muziek op het strand is verboden zonder vergunning. De gemeenteraad heeft besloten dat de club voorlopig helemaal geen vergunning meer krijgt om als nachtclub te functioneren.

 

Controles Playa d'en Bossa

De politie is bezig met een grootschalige actie waarbij alle gebouwen aan Playa d’en Bossa gecontroleerd worden. Verschillende clubs en restaurants lappen al jaren de regelgeving rondom vergunningen aan hun laars. Dit jaar heeft Ibiza besloten om actief op te treden tegen bedrijven zonder vergunning. Bij één van de routine-inspecties ontdekte de politie dat Bora Bora functioneert als nachtclub in plaats van restaurant.

 

Als voorzorgsmaatregel moet Bora Bora per direct stoppen met het uitbuiten van een discotheek tot de gemeenteraad een beslissing genomen heeft. De eigenaren van Bora Bora willen geen commentaar geven op de beslissing van de gemeente. De gemeente laat weten dat de regelgeving voor iedereen hetzelfde is. Dit betekent niet dat Bora Bora een voorkeursbehandeling krijgt en zonder vergunning een nachtclub mag houden op het strand. De gemeente laat wel weten dat Bora Bora gewoon feestjes mag geven in het zaaltje. Ze hebben namelijk wel een vergunning voor het zaaltje achter de bar. Echter mogen ze geen feesten meer organiseren op het terras van de Beachclub.

 

Bora Bora wordt waarschijnlijk vanaf nu alleen een restaurant en geen beachclub meer. De nieuwe regels beperken de club namelijk teveel om nog muziek te gaan draaien. Daar komen de mogelijke sancties nog eens bij die Ibiza waarschijnlijk zal opleggen. 

IbizaMagazine.nl maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren en verbeteren. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Gaat u akkoord?