Villa huren op Ibiza; 6 slaapkamers - Ibiza Magazine
Villa huren op Ibiza; 6 slaapkamers
images/slider/ibizamagazine.jpg
 
 
4.9285714285714 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.93 (14 Votes)

Villa Xumeu - San Lorenzo

villa xumeu 14

Een finca zoals deze hoort te zijn, dat is dit huis op Ibiza. Je kan dit huis huren onder andere voor trouwerijen, maar natuurlijk ook als je met een groep op vakantie gaat naar Ibiza. De prachtig onderhouden tuin, het heerlijke huis en het verfrissende zwembad zorgen voor een heerlijk vakantiegevoel!

 12 Personen

 6 Slaapkamers

 Vanaf € 4.700,-

 BOEK NU!

Lees Meer

Finca Sitges - San Lorenzo

villa sitges 19

Een finca op Ibiza huren met een goede locatie, kijk eens naar finca Villa Sitges. Dit huis ligt zeer centraal op Ibiza en heeft met zes slaapkamers plaats voor twaalf volwassenen. Deze luxe villa heeft een mooi uitzicht over het natuurgebied waar het in ligt, er zijn tal van schitterende bomen rondom de villa. 

 12 Personen

 6 Slaapkamers

 Vanaf € 4.400,-

 BOEK NU!

Lees Meer

Villa Clara - Cala Vadella

villa clara 2

Van plan om een huis te huren op Ibiza dat groot is en plaats biedt aan twaalf personen; Villa Clara in de buurt van Cala Vadella is zo'n villa. Het ligt dichtbij diverse leuke stranden en midden in de natuur, met uitzicht over de heuvels in de directe omgeving. Het is typisch een huis dat je veel ziet op Ibiza met witte muren, veel hout en steen. Prachtig!

 12 Personen

 6 Slaapkamers

 Vanaf € 4.100,-

 BOEK NU!

Lees Meer

Villa Stay - San Augustin

villa stay 10

Een luxe villa huren op Ibiza voor maar liefst twaalf personen tegen een goede prijs, denk dan eens aan dit huis! Villa Stay is prachtig, geheel van deze tijd en is qua ligging goed gelegen in het westen van Ibiza. Vanuit dit huis zijn veel leuke stranden te bereiken, aan de westkant maar ook de stranden aan de zuidkant zoals Cala Jondal en Cala d'Hort.

12 Personen

 6 Slaapkamers

 Vanaf € 4.620,-

 BOEK NU!

Lees Meer

Villa Dela - Cala Tarida

villa dela 1

Een modern huis huren op Ibiza voor een groep van twaalf mensen. Dit prachtige huis is gelegen in de buurt van Ibiza's mooiste stranden aan de westkust van het eiland. Cala Tarida, Cala Vadella en bijvoorbeeld ook Cala Bassa zijn snel te bereiken. Maar eigenlijk hoef je dit prachtige huis niet te verlaten tijdens je vakantie.

 12 Personen

 6 Slaapkamers

 Vanaf € 9.600,-

 BOEK NU!

Lees Meer

IbizaMagazine.nl maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren en verbeteren. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Gaat u akkoord?