facebook pixel
images/slider/es-vedra.jpg
 
 
3.75 1 1 1 1 1 Rating 3.75 (4 Votes)

Ushuaïa is één van de nieuwste clubs op het eiland, maar doet zeker niet onder voor de anderen. De club, gelegen aan het populaire Playa d'en Bossa organiseert elke dag spectaculaire feesten met de populairste DJ's van het moment!

 

Ushuaïa 2016 Agenda:

 

David Guetta - Maandag

David Guetta is met zijn feest F*** Me I'm Famous in Pacha één van de meest succesvolle DJ's op het eiland. Vorig seizoen startte hij ook met zijn show bij Ushuaïa, dit jaar dus weer met een compleet nieuwe show: BIG. Elke maandagavond, van 27 juni 2016 tot en met maandag 29 augustus 2016 kan men genieten van een geweldige show! De verwachting is dat BIG de shows van vorig jaar, David Guetta's Pool Position, volledig gaat overtreffen! Tickets kosten € 50,- per stuk.

 

Hardwell - Dinsdag

Hardwell bij Ushuaïa op Ibiza

DJ Hardwell, oftewel Robbert van der Corput, is jarenlang de nummer 1 DJ van de wereld geweest en heeft op dinsdag zijn eigen avond in Ushuaïa! Voor het derde seizoen op rij mag Hardwell zich een residence-dj noemen van de club. Het seizoen voor Hardwell start met het openingsfeest op 28 juni en duurt tot 13 september 2016. Wij zijn erg benieuwd hoe Hardwell dit jaar zijn show neer zet, in 2014 tourde hij met zijn show 'I Am Hardwell' over de wereld, en dus ook op Ibiza. Vorig jaar was het Hardwells Carnival. DJ's die samen met Hardwell de avond verzorgden waren W&W, Fedde Le Grand en Dannic bijvoorbeeld. Tickets kosten € 40,- per stuk.

 

Axwell Ingrosso - Woensdag

Afgelopen 2 jaar hebben Axwell en Ingrosso ook op Ushuaïa gedraaid met het feest Departures. Dit jaar gaan de DJ's verder met de show Axwell Ingrosso. Het duo, wat jarenlang deel uitmaakte van de Zweedse DJ formatie Swedish House Maffia, draait elke woensdag bij Ushuaïa. De shows beginnen op 6 juli(openingsfeest) en eindigen op 7 september 2016. De line-up tijdens de shows van deze sterren bestaat veelal uit populaire DJ's, denk hierbij aan: Robin Schulz, Knife Party, Diplo, Otto knows en Alesso bijvoorbeeld! Kaarten voor het feest bedragen € 50,- per stuk.

 

Martin Garrix Multiply - Vrijdag

Martin Garrix past zeker in het rijtje van Nederlandse top DJ's als Hardwell, Afrojack en Armin van Buuren. Hij heeft dus ook zijn eigen avond bij Ushuaïa in Playa d'en Bossa! De vrijdag avonden zijn voor deze jonge DJ gereserveerd, welke altijd een knallende set neerzet! Vrijdag 1 juli zal het openingsfeest plaatsvinden en vrijdag 26 augustus het eindfeest. De tickets voor de show van Martin Garrix in Ushuaïa kosten € 50,- per stuk.

 

Avicii - Zondag

Voor het laatst is het mogelijk om Avicii te zien draaien bij Ushuaïa, de Zweedse superster stopt na dit seizoen namelijk met zijn optredens en heeft besloten meer van zijn leven te gaan genieten. Avicii heeft op zondagavond zijn shows gepland in Ushuaïa; dit beloofd ook dit jaar weer een geweldig feest te worden! De muziek die uit de speakers knalt is waanzinnig, maar de show eromheen is net zo waanzinnig! Elke week weer weet de Zweedse DJ één van de beste feesten van het eiland te organiseren! De shows van Avicii staan geplant van 10 juli tot en met 28 augustus 2016. DJ's die veelal met Avicii meekomen tijdens de shows op Ibiza zijn Benny Benassi, Fedde le Grand en zijn (Nederlandse) mentor Laidback Luke. Entree tickets kosten voor dit feest € 60,- per stuk.

IbizaMagazine.nl maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren en verbeteren. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Gaat u akkoord?