facebook pixel
images/slider/es-vedra.jpg
 
 
4.5 1 1 1 1 1 Rating 4.50 (2 Votes)

Pacha is één van de populairste clubs op Ibiza en de feesten die gegeven worden zijn altijd erg goed. Diverse verschillende soorten muziek, dat wel, maar altijd goed georganiseerd!

 

Pacha 2016 Agenda:

 

Flower Power - Pacha

pacha 4

Uniek op Ibiza en altijd een geweldige sfeer; Pacha's Flower Power feest op elke maandag vanaf 30 mei tot en met 26 september 2016. Tijdens dit feest draait het allemaal om de hippietijd en de muziek die in tijd gemaakt werd. The Mama's and The Pap's bijvoorbeeld, noem ze maar op. Een prachtige show met schitterende decoratie maakt de avond compleet. De kosten voor entree kaarten voor dit feest bedragen € 38,- euro. Vaak zijn de VIP ruimtes tijdens dit feest vrij voor al het publiek, een klein deel van de tafels is wel te boeken. De prijs hiervoor bedraagt € 550,- voor een tafel voor 2 personen.

 

Mosaic - By Maceo

De bekende DJ Maceo Plex heeft voor het eerst dit jaar op Dinsdag zijn eigen avond gekregen. Maceo Plex draait met zijn show Mosaic twintig weken lang in Pacha vanaf 24 mei tot en met 4 oktober 2016. Tot nu toe zijn er nog geen andere DJ's bekend gemaakt die tijdens deze avond gaan draaien, maar Maceo kennende zal dit helemaal goed komen. Goede muziek, een spetterende show en perfecte lichteffecten zullen ervoor zorgen dat het een unieke avond gaat worden in Pacha al Maceo Plex draait! Tickets zijn te koop vanaf € 38,- en een VIP tafel kan je reserveren vanaf € 275,- per persoon. Tafels worden vanaf 2 personen geboekt.

 

Martin Solveig - My House

Elke woensdag in Pacha is het de avond van Martin Solveig. Jaarlijks keert deze populaire DJ terug naar Pacha om een geweldig seizoen te draaien De DJ draait vanaf 25 Mei tot en met 5 Oktober 2016. Martin Solveig draait niet de hele avond alleen natuurlijk, hiervoor neemt hij veel vrienden mee zoals Tiga, Diplo, Zedd's Dead en bijvoorbeeld Laidback Luke. De kosten voor de entree kaarten bedragen € 38,- een VIP tafel begint vanaf € 550,- voor 2 personen.

 

David Guetta - F*** Me I'm Famous

Dit is misschien wel het grootste feest in Pacha; de donderdagavond van David Guetta met zijn F*** Me I'm Famous feest! Dit immens populaire feest staat bekend als één van de beste feesten van het eiland. Guetta draait natuurlijk wel iets commerciëler dan andere DJ's, maar een avond naar Pacha wanneer Guetta draait is onvergetelijk! David Guetta draait elke Donderdag, van 2 juni tot en met 6 oktober 2016 in Pacha! Afgelopen jaar draaide de volgende DJ's tijdens de shows van Guetta: Sunnery James & Ryan Marciano, Chucki, Robin Schulz, R3hab en Showtek. Tevens zijn er veel sterren aanwezig tijdens zijn shows, onder andere Usher, Snoop Dogg en Will I Am zijn regelmatig aanwezig! De entree bedraagt € 80,-, VIP tafels zijn te boeken vanaf € 550,- per tafel voor 2 personen.

 

Insane - Pacha

Op vrijdagavond staat Pacha in het teken van het feest Insane. in 2013 is dit feest voor het eerst gehouden. Het feest heeft iets weg van een 'underground' feest met de daarbij behorende DJ's en sets. Het feest Insane zal vanaf 20 Mei tot en met 7 Oktober 2016 gehouden worden in Pacha. De line-ups en het volledige programma is nog niet bekend. Kaarten kosten € 38,- per persoon.

 

Pure Pacha - Paris By Night

De zaterdagavond in Pacha is gereserveerd voor Bob Sinclar, welke altijd een zeer bekende gast DJ meeneemt naar zijn feesten. De DJ is de afgelopen drie seizoenen als vaste DJ op Pacha's programma gezet en dit bleek erg succesvol te zijn! Dit jaar heeft de DJ gekozen voor een 'Sexy show' met als thema Paris By Night! Kaarten voor het feest van Bob Sinclar kosten € 48,- per stuk, een tafel reserveren kan vanaf € 550,- voor 2 personen. Bob Sinclar draait van 21 Mei tot en met 8 Oktober 2016.

 

Solomun +1 - Pacha

De laatste avond van de week wordt verzorgd door Solomun en vrienden! De +1 die achter zijn naam staat is een vriend/collega van Solomun die mee komt draaien in Pacha. Denk hierbij aan namen als Ripperton, Dubfire, Sven Väth en Pete Tong bijvoorbeeld. Het zijn goede feesten waarbij de DJ's back to back met elkaar draaien. Solomun+1 is een feest op Zondagavond in Pacha en wordt gehouden van 24 Mei tot en met 4 Oktober 2016. De tickets voor dit evenement zijn te koo voor € 38,-. Tafels beginnen bij € 550,- voor 2 personen.

IbizaMagazine.nl maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren en verbeteren. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Gaat u akkoord?