facebook pixel
Villa Mercedes Restaurant op Ibiza
images/slider/es-vedra.jpg
 
 
5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

villa mercedes

Restaurant Villa Mercedes is een prachtige riante villa omgebouwd tot een restaurant. De villa is voorzien van een prachtige tuin waarin gedineerd kan worden. Vanuit de tuin heb je een prachtig uitzicht op de jachthaven van San Antonio. 

Naast het uitzicht wil je natuurlijk vooral genieten van de diverse gerechten op de menukaart. Het restaurant Villa Mercedes heeft een Mediterrane menukaart met verschillende invloeden van buitenaf. Je kan heerlijk dineren in de traditionele Ibiza villa uit 1901. Sinds 1999 is Villa Mercedes officieel een restaurant. 

Restaurant Villa Mercedes is niet alleen populair bij toeristen, maar ook bij de lokale bevolking. Naast lekker eten wordt de villa gebruikt bij verschillende evenementen. Bijvoorbeeld voor een communie van één van de bewoners op het eiland. Of voor een bruiloft van zowel locals als toeristen. De prachtig ontworpen tuin ontleent zich natuurlijk ideaal voor dit soort evenementen.

De menukaart heeft als basis het Mediterrane eten, maar verschillende smaken zijn hieraan toegevoegd. Bijvoorbeeld een carpaccio met Aziatische invloeden als voorgerecht. Of wat dacht je van een groene curry met kip en kokosnoten? Het is slechts één van de diverse gerechten die je niet mag missen tijdens een bezoek aan het restaurant Villa Mercedes. Naast deze gerechten zijn er een aantal pasta gerechten die je niet mag missen.

 

Live muziek bij Villa Mercedes

Naast lekker eten kan je genieten van het entertainment in restaurant Villa Mercedes. Tijdens het hoofdseizoen organiseert Villa Mercedes iedere avond live muziek. Het is zelfs mogelijk om tijdens het diner te genieten van de traditionele flamenco dans. Dit is slechts een voorbeeld van de mogelijkheden tijdens het diner in Villa Mercedes. Speciale evenementen worden vaak vooraf aangekondigd op de social media van het restaurant. Je kan zo via je smartphone in de gaten houden wat er vanavond te doen is in dit unieke restaurant. 

Klik hier voor meer informatie over Villa Mercedes & Restaurant...

IbizaMagazine.nl maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren en verbeteren. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Gaat u akkoord?