facebook pixel
Restaurant Seventeen
images/slider/es-vedra.jpg
 
 
5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (2 Votes)

seventeen

Restaurant Seventeen is eigenlijk een beetje verstopt in Siesta een plaatsje bij Santa Eularia. Dit restaurant is absoluut een bezoekje waard vanwege de culinaire ervaring. Je kan hier genieten van authentieke Italiaanse smaken in combinatie met de Mediterrane keuken. 

Op zaterdagavond is er tijdens het hoogseizoen altijd een speciale thema-avond. Je kan dan luisteren naar pianomuziek uit de jaren vijftig.

Officieel gezien is het restaurant Seventeen een geheim pareltje dat nog lang niet door alle toeristen ontdekt is. Het restaurant is gelegen in het vakantieresort Siesta en ligt op loopafstand van Santa Eularia. De chefkok van het restaurant is een echte Italiaan genaamd Renzo. Hij heeft echt een passie voor eten en hij vind het geweldig om blends te maken tussen verschillende smaken en gerechten. Hij laat zich inspireren door de Mediterrane keuken en combineert deze gerechten met zijn Italiaanse roots.

Uiteraard kan je in Seventeen terecht voor verse visgerechten, vleesgerechten, verse pasta en pizza’s uit een traditionele steenoven. Uiteraard heb je uitgebreid de keuze uit verschillende wijnen van de wijnkaart bij Seventeen. Als aperitief kan je natuurlijk genieten van een echte Italiaanse Limoncello zoals het hoort. Deze Limoncello wordt door de eigenaren van Seventeen zelf gemaakt. De fles waarin het drankje zit is ontworpen door Inmedia Design op Ibiza.

 

Openingstijden Restaurant Seventeen

Het restaurant Seventeen is tijdens het hoogseizoen iedere dag geopend. Tijdens het winter seizoen kan je alleen in het weekend een hapje eten bij Seventeen. Bij het restaurant is een speciale tuin aangelegd waar kinderen veilig kunnen spelen. Naast de piano thema-avonden worden er tijdens het hoogseizoen nog meer evenementen georganiseerd. De thema-avonden worden altijd via hun eigen Facebook pagina aangekondigd. Er worden bijvoorbeeld thema-avonden georganiseerd met een speciale menukaart waarbij er ineens Japanse gerechten op de kaart staan. Met dit soort evenementen krijg je duidelijk een beeld van de veelzijdigheid van chef-kok Renzo. 

Klik hier voor meer informatie over Restaurant Seventeen...

IbizaMagazine.nl maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren en verbeteren. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Gaat u akkoord?