facebook pixel
Pura Vida Beach Club & Restaurant
images/slider/es-vedra.jpg
 
 
5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

pura vidaPura Vida is een restaurant gelegen aan het strand in een rustige baai, voor kinderen ideaal. Heerlijk ontbijten op het strand, lunchen op z'n Mediterraans en 's avonds hoogstaand dineren: dat is Pura Vida Beach Club & Restaurant!

Het is genieten bij Cala Es Niu Blau, het strand waaraan Pura Vida gelegen is. Het is de enige beachclub in het oosten van Ibiza waar je echt op het strand aan het dineren bent! De gehele dag ben je van harte welkom bij Pura Vida en staat de bediening altijd voor je klaar. Naast het ontbijt, de lunch en het heerlijke diner is de snackbar de gehele dag open voor een kleine snelle hap.

 

Live muziek!

Op maandag en woensdag is er bij Pura Vida live-muziek of staat er een DJ rustige beats te draaien. Op dinsdag en vrijdag is er een speciaal programma om kinderen te vermaken! Het restaurant is daarnaast ook uitermate geschikt voor trouwerijen op Ibiza; de ambiance is fantastisch!

Klik hier voor meer informatie over Pura Vida Beach Club & Restaurant...

 

IbizaMagazine.nl maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren en verbeteren. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Gaat u akkoord?