facebook pixel
El Chiringuito
images/slider/es-vedra.jpg
 
 
1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

el chiringuitoEen prachtig restaurant gelegen aan de kust bij Es Cavallet! Vanaf dit restaurant is Dalt Villa links te zien en Formentera rechts. De gehele dag worden er prachtige gerechten geserveerd; ontbijt, een heerlijke lunch en prachtig diner! Het uitzicht maakt het compleet...

Gelegen aan de nummer 2 mooiste nudistenstrand van Europa ligt het prachtige El Chiringuito. Niet iedereen loopt naakt, het is een beetje fifty-fifty en de nudisten zijn veelal aan de zijkanten van Es Cavallet te vinden. Het restaurant heeft alles in huis om er een zeer aangename stranddag van te maken. Er worden gerechten gerveerd van 's ochtends vroeg tot kleine snacks 's avonds laat.

Gerechten bij El Chiringuito

De lunch- en diner gerechten staan bekend om de perfecte kwaliteit, voornamelijk de vers gevangen vis valt bij iedereen in de smaak! Naast deze visgerechten staan er ook diverse pasta- en vleesgerechten op de kaart, er is voor iedereen ruime keuze!

Klik hier voor meer informatie over El Chiringuito op Ibiza...

IbizaMagazine.nl maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren en verbeteren. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Gaat u akkoord?