facebook pixel
Weer op Ibiza tot 6 mei 2016
images/slider/es-vedra.jpg
 
 
5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)
Begin van de week het mooiste weer!

Er beloofd een heerlijke week aan te komen op Ibiza, waarbij zondag, maandag en dinsdag de beste dagen zullen zijn wat betreft zon uren! Later in de week zullen de temperaturen stijgen!

Aankomende week zal een heerlijke week worden op Ibiza wat betreft het weer. Morgen, zaterdag 30 april, zak de minste dag van de week worden en zal de zon zich het minste laten zien helaas! Maar daarna klaart het direct op; zondag, maandag en dinsdag zal de zon zich elke dag ruim 12,5 uur laten zien. Dinsdag kruipt de temperatuur zelfs richting de 23 graden Celsius en met een matige wind zal dit de beste dag gaan worden van de week!

 

Weer van einde van de week

Woensdag, Donderdag en Vrijdag zal het weer iets minder worden, waarbij vrijdag slecht 8,5 zon uren zijn! De temperatuur zal deze dagen wel stijgen tot ongeveer 25 graden Celsius. Het windje zal daarentegen ook iets toenemen maar al met al mogen we niet klagen. Wachten op de eerste week met een strakblauwe lucht moeten we nog even, maar het weer wordt met de week beter op Ibiza! Genieten dus aankomende week!

 

IbizaMagazine.nl maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren en verbeteren. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Gaat u akkoord?