facebook pixel
Weer op Ibiza Juni
images/slider/es-vedra.jpg
 
 
5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)
Heerlijk weer op Ibiza!

Het belooft deze week heerlijk weer te worden op Ibiza met elke dag zon, heel veel zon! Tevens zal de temperatuur blijven hangen rond de 25 graden Celsius: super dus!

We starten de week al erg goed op maandag; met ruim 12,5 uur zon zal dit de mooiste dag van de week worden. Met een matige wind (kracht 3) en een temperatuur van 25 graden Celsius zal vandaag de mooiste dag van de week worden.

Maar dat wil niet zeggen dat het weer de rest van de week minder wordt op Ibiza. Ook Dinsdag, Woensdag en Donderdag zullen veel belovend zijn. De wind zal nog iets afzwakken in de loop van de week, maar de temperaturen zullen rond de 25 graden Celsius blijven hangen. Dat betekend dat deze week de mooiste week op Ibiza tot nu toe zal worden, wat betreft de voorspellingen dan!

 

Vanaf volgende week 30 graden!

Aankomende vrijdag en zaterdag krijgen we iets meer bewolking, maar de zon zal er absoluut doorheen gaan komen! Volgende week lijkt helemaal geweldig te worden met een echter zomerse Ibiza week; zon, zon, zon en temperaturen richting de 30 graden Celsius!

IbizaMagazine.nl maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren en verbeteren. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Gaat u akkoord?