facebook pixel
Weer Ibiza Wisselend met mooie dagen
images/slider/es-vedra.jpg
 
 
1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Het weer op Ibiza

Het beloofd aankomende week een milde week te worden wat betreft het weer met als hoogtepunt de donderdag en vrijdag! Aankomend weekend zal er neerslag vallen aan de wind aantrekken..

Elke week zal Ibiza Magazine een voorspelling doen wat betreft het weer op Ibiza. Zodoende worden de eilandbewoners en vakantiegangers wekelijks op de hoogte gehouden. De voorspellingen zullen voortaan van vrijdag tot vrijdag zijn, aangezien er veel vakantiegangers op vrijdagen vertrekken.

 

De mooiste dagen van week 8 van 2016 zullen dinsdag, donderdag en vrijdag zijn; de zon schijnt op deze dagen het meest en dinsdag zal het dankzij een matige wind en 19 graden erg aangenaam worden.

Maandag en woensdag zullen half bewolkt worden en er zal op beide dagen een matige wind staan.

 

Weer op Ibiza voor aankomende week 

Aankomende weekend, zaterdag 27 en zondag 28 februari zal het tegenbeeld worden van de mooie donderdag en vrijdag. Helaas zal de wind behoorlijk toenemen en zal er neerslag vallen. De week erna is daarentegen wel weer erg veel belovend met veel dagen zon en temperaturen rond de 19 graden Celsius.

IbizaMagazine.nl maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren en verbeteren. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Gaat u akkoord?