facebook pixel
Weer Ibiza tot 11 Maart
images/slider/es-vedra.jpg
 
 
1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Heerlijk weer op Ibiza

Morgen en overmorgen zullen hele lekkere dagen worden op het eiland. Zaterdag zal de beste dag worden van het weekend. Aankomende zal ook aangenaam worden op Ibiza.

Het weer aankomende week op Ibiza is vergelijkbaar met afgelopen week; veel zon, maar ook veel wind! Afgelopen week zaten er hele mooie dagen tussen en was het uit de wind erg goed. De temperaturen zijn zelfs tot 20 graden Celsius gestegen en er zijn weinig wolken in de lucht geweest.

 

Week 10 van 2016; een mooie week op Ibiza! Aankomende zal de wind ongeveer dezelfde kracht hebben als afgelopen week, de eerste dagen 4 Beaufort, en vanaf Woensdag 3 Beaufort. Zaterdag en Zondag zijn met 9,8 en 9,3 uren zon en 17 graden Celsius top. Wat betreft de bewolking; deze zullen zich de eerste dagen van de week iets meer laten zien, maar daarna zal het weer beter worden!  

 

Mooie dagen op komst! 

Het einde van de week, vrijdag, zaterdag en zondag zullen de mooiste dagen worden en zal de temperatuur weer richting de 20 graden Celsius gaan. Ook zal de wind afnemen naar windkracht 2 en zal er ruim 9,5 uur zon per dag zijn. De zomer komt er nu dan echt aan, dat laat het weer op Ibiza nu ook zien!

IbizaMagazine.nl maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren en verbeteren. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Gaat u akkoord?