facebook pixel
Weer Ibiza 5 maart: zon, strakblauw en wind
images/slider/es-vedra.jpg
 
 
1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Het weer op Ibiza

Na een minder weekend zal aankomende week heerlijk worden. Een strakblauwe lucht en veel zon uren zullen de aankomende dagen aangenaam maken, er staat wel een straf windje!

Afgelopen week was er veel wind en zijn er door het onstuimige weer diverse keren de veerboten voor anker gegaan in de haven. Door de zware windstoten ontstonden er onveilige situaties op zee, daarom was besloten om de ferrie's niet te laten varen. Aankomende week zal het anders zijn!

Week 9, prachtig weer! 

Week 9 van 2016 belooft een prachtige week te worden; de zon schijnt elke dag erg veel en je zal goed moeten zoeken naar wolken. De gehele week zal er wel een windkracht 4 over het eiland waaien. De temperaturen zijn woensdag, vrijdag en zaterdag met 18 graden Celsius op het hoogst van de week. De overige dagen zal de temperatuur rond de 16 a 17 graden Celsius liggen.

 

Zoals men nu voorspelt zal er pas maandag 7 maart weer een beetje neerslag vallen en zal er vanaf die dag wat meer bewolking komen. Al met al beloofd aankomende week heerlijk te worden op Ibiza!

IbizaMagazine.nl maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren en verbeteren. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Gaat u akkoord?