facebook pixel
images/slider/es-vedra.jpg
 
 
1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Vacature op Ibiza

Een vacature op Ibiza! Voor IbizaMagazine.nl zijn we op zoek naar een gedreven: Sales en Marketing medewerker! Jouw taak is het scoren van nieuwe klanten binnen de vakantie-sector!

Als sales en marketing medewerker is je doel het verkopen van ‘online advertisement’ aan nieuwe klanten. Denk hierbij aan hotels, restaurants en alle andere bedrijven in de vakantie sector! Ben jij de sales-topper die wij zoeken en word jij extra geprikkeld van een beloning afhankelijk van jouw prestaties?

 

Winstdeling én werken op Ibiza

Bij IbizaMagazine.nl ontvang je een deel van de winst! Functie eisen Sales en Marketing medewerker: - Je bent woonachtig op Ibiza en/of hebt een groot netwerk; - Je hebt Saleservaring en affiniteit met marketing; - Spreekt vloeiend Engels, Spaans is een pré; - Je bent ondernemend, pro-actief en energiek; - Je hebt veel overtuigingskracht en bent communicatief sterk! Reageer direct via jobs@ibizamagazine.nl en stuur ons jouw motivatie!

IbizaMagazine.nl maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren en verbeteren. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Gaat u akkoord?