facebook pixel
images/slider/es-vedra.jpg
 
 
1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

De zomer staat voor de deur! Tijd om op zoek te gaan naar een goedkope maar leuke vakantie met je partner, met het hele gezin of met een vriendengroep!

Er zijn verschillende manieren om een geschikte vakantie te vinden, zonder dat je hier heel veel geld aan uit hoeft te geven. De meest slimme manier om goedkoop op vakantie te gaan is door te verblijven in de woning van mensen die zelf op vakantie zijn. Wellicht ken je vrienden in andere delen van Nederland die er tijdens je vakantie niet zijn. Stel ze voor of op hun woning mag passen!

Goedkope vliegtickets zoeken

Een andere manier om geld te besparen op je vakantie is door op zoek te gaan naar goedkope vliegtickets. Er zijn verschillende websites waarop je de vliegtickets van verschillende organisaties met elkaar kunt vergelijken. Over het algemeen geldt dat des te later je vliegtickets koopt, des te goedkoper ze ook worden. Houd er echter rekening mee dat de vliegtickets vaak snel zijn uitverkocht in de zomermaanden. Je doet er dan ook verstandig aan om je tickets ruim van tevoren te reserveren.

Tip: ga opzoek naar goedkopere vliegtickets als onderdeel van een totaalpakket! Soms kun je de vliegtickets combineren met een hotelovernachting of appartement.

Een vakantie in Nederland

Naast de vakantie die je naar Ibiza kunt boeken, kun je natuurlijk ook gewoon in Nederland blijven tijdens je vakantie. Er zijn in Nederland verschillende prachtige badplaatsen waar je de zomer door kunt brengen. Denk bijvoorbeeld aan Katwijk, Scheveningen en Renesse. Houd er ook hier rekening mee dat hotels, campings en appartementen vaak al erg snel vol zitten. Het is dus verstandig om je vakantie enigszins op tijd te boeken! Soms profiteer je hierbij van “vroeg boek”-korting om je vakantie nog goedkoper te maken.

IbizaMagazine.nl maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren en verbeteren. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Gaat u akkoord?