facebook pixel
Taxi staking Santa Eularia voorbij
images/slider/es-vedra.jpg
 
 
5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)
Taxi's staken niet meer

Goed nieuws voor iedereen die afhankelijk is van de taxi’s op Ibiza. De staking die gepland stond voor het paasweekend is opgeschort nadat er overeenstemming is bereikt met de gemeenteraad.

De gemeente van Santa Eularia is de eerste die een andere weg begaat en afwijkt van het plan van de Consell de Ibiza, de eilandraad van Ibiza. In de andere gemeenten zullen de stakingen voortduren tot aanstaande maandag.  De problematiek omtrent de plannen en vergunningen draait voornamelijk om de tijdelijke vergunningen in het hoogseizoen.

 

Oplossing komt dichterbij voor Taxies

Momenteel zoeken de bedrijven met vaste vergunningen en de gemeenteraden van Ibiza naar een geschikte oplossing waar elke partij zich goed bij voelt. Het is niet zo dat alle taxi's zullen staken, er is altijd wel een taxi te krijgen op het eiland maar het aanbod zal minder groot zijn dan normaal. Misschien moet je iets langer wachten voordat je een taxi kan krijgen. Normaliter zijn er ruim voldoende taxi's aanwezig op Ibiza om alle bewoners en toeristen van de ritten te voorzien, het is een handig vervoersmiddel en niet per sé heel erg duur.

IbizaMagazine.nl maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren en verbeteren. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Gaat u akkoord?