facebook pixel
Space wordt Luxe nachtclub in 2017
images/slider/es-vedra.jpg
 
 
1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Space zal een luxe club worden!

Aan het einde van dit seizoen loopt het pachtcontract van Space af. Voor veel liefhebbers is het de vraag wat er precies gaat gebeuren met Space; het wordt een exclusieve club!

Het gebouw komt na het aflopen van het pachtcontract in handen van de oude eigenaar Group Matutes. Group Matutes is tevens eigenaar van Ushuaïa en Hard Rock Hotel Ibiza. Het was eigenlijk geen verrassing dat ze met het nieuws naar buitenkwamen dat Space een nachtclub blijft. Ondanks dat het wel een nachtclub blijft gaan er wel dingen veranderen. Space wordt een nachtclub voor het luxe segment bezoekers.

De laatste tijd waren er veel geruchten dat Space zou veranderen in een winkelcentrum. Er zijn plannen om van Playa d’en Bossa een entertainment-gebied te maken. Een winkelcentrum zou hier prima bij aansluiten, maar volgens de directeur van Matutes gaat dit absoluut niet gebeuren.

 

Geruchten dat Space blijft bestaan

Naast het verhaal dat Space een luxe nachtclub wordt gaan er ook nog genoeg geruchten dat er plannen zijn voor een nieuw contract. Na dit seizoen zou Space dan nog gewoon doorgaan op de oude locatie. Matutes wou hier geen reactie op geven en moest alleen glimlachen op de vraag of dit het laatste seizoen van Space is. Ongeacht wie de eigenaar straks van de nachtclub is zal deze wel verbouwd worden. De nachtclub moet volgend jaar zomer voor het start van het nieuwe seizoen in 2017 klaar zijn. Tijdens de verbouwing worden er ook hervormingen gedaan aan het gebied eromheen. 

IbizaMagazine.nl maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren en verbeteren. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Gaat u akkoord?