facebook pixel
Retreat Ibiza
images/slider/es-vedra.jpg
 
 
2.5 1 1 1 1 1 Rating 2.50 (10 Votes)
Retreat op Ibiza

Wil jij dit najaar een week ertussen uit op het magische eiland Ibiza en even helemaal tot rust komen? Dan is de Dansage Retreat op Ibiza iets voor jou.

 Wat kan je verwachten tijdens de Dansage Retreat op Ibiza?

Zes ontspannen dagen waarin je een zonvakantie combineert met gezonde voeding, totale ontspanning, dans en massage.

Hoe ziet het programma eruit?

Bij aankomst word je van het vliegveld opgehaald waarna je zes dagen verblijft in een rustgevende Ibicenco villa met maximaal 8 deelnemers. De eerste avond is er een gezamenlijk diner om iedereen te verwelkomen.

Na een fris ontbijt zullen de ochtenden starten in de rustgevende tuin en zullen bestaan uit ontspanning, dans en genieten. Je zal tijdens deze ochtenden ook leren een basis massage te geven.

Eén van de ochtenden gaan we op pad. We zullen een privé wandeling maken met een professionele gids om een deel van het prachtige eiland Ibiza te ontdekken. Na elke ochtendactiviteit zal er een gezonde lunch klaarstaan met verse producten van het eiland.

Tijdens deze Retreat op Ibiza is er vol op vrije tijd om in de middagen en avonden van het prachtige eiland te genieten of op locatie te blijven om geheel tot rust te komen.   

Wat is de prijs per persoon?

De kosten voor de retreat op Ibiza zijn €995,- per persoon. Het boeken van een ticket, het huren van een auto en het boeken van een massage tijdens het retreat op Ibiza, door Dansage oprichter Julien Patterson, is exclusief bovengenoemde prijs.

MELD JE NU AAN! NOG MAAR 2 PLEKKEN BESCHIKBAAR!

 

Data Dansage Retreat op Ibiza 2018 zijn binnenkort bekend.

 

Voor meer informatie:

Website: www.dansage.nl/dansage-retreat-op-ibiza/

E-mail: info@dansage.nl

Bel ons: 06 18 47 62 43

Facebook: www.facebook.com/dansagemassage

 DansageRetreatIbiza IM Artikel

 

IbizaMagazine.nl maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren en verbeteren. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Gaat u akkoord?