facebook pixel
Reclame verbod San Antonio
images/slider/es-vedra.jpg
 
 
1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Reclame verbod San Antonio

In San Antonio heeft de gemeente besloten dat het over moet zijn met de parades door de stad om verschillende feesten en evenementen te promoten; resulterend in een verbod op 'dynamische reclame'.

Voor 2016 heeft de stad besloten de parades te verbieden en alle vergunningen voor deze activiteiten in te trekken. Het doel om de parades tegen te gaan is de leefbaarheid van de stad te verbeteren. De parades door de stad veroorzaakten teveel negatieve beelden met gevolgen voor het milieu, het verkeer en het imago van de stad. De hoofdstad van Ibiza, Eivissa, heeft ook aangekondigd een verbod van deze dynamische reclame in ogenschouw te nemen voor het haven gedeelte.

 

Ibiza is op jacht naar overtreders

Eerder werd bekend dat San Antonio verschillende cafe’s en discotheken scherp in de gaten gaat houden aankomende zomer op het naleven van de regels. Een van de cafe’s heeft een boete gehad van in totaal € 9.000,- voor het schenden van de openingstijden.  Volgens de stad is dit een waarschuwing voor de gehele stad.

IbizaMagazine.nl maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren en verbeteren. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Gaat u akkoord?