facebook pixel
Dagelijks 120 privévliegtuigen naar Ibiza
images/slider/es-vedra.jpg
 
 
5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)
120 vliegtuigen per dag

Er is niet alleen een gigantische stijging in het 'normale' vliegverkeer te merken, ook zal er deze zomer een een groot aantal privé vliegtuigen naar Ibiza vliegen; in het hoogseizoen maar liefst 120 jets per dag.

Afgelopen maand hebben we een nieuwsbericht geplaatst dat het aantal vliegtuigstoelen dat door vliegmaatschappijen naar Ibiza gereserveerd is sterk is gestegen. Afgelopen week is ook bekend gemaakt dat het aantal vluchten naar Ibiza met privé vliegtuigen in een flinke lift zit. Uit onderzoek is gebleken dat het aantal normale vliegtuigstoelen is gestegen met 1,5 miljoen meer ten opzichte van 2015 naar 8,5 miljoen totaal.

 

Ruim 120 privé vliegtuigen per dag!

De verwachting privé jets dat aankomt op Ibiza is in het hoogseizoen, tijdens de weekenden, ruim 120 vliegtuigen per dag. Gemiddeld zal er in de maanden juli en augustus 80 privé vliegtuigen per dag aankomen, nog steeds een gigantisch groot aantal. Een vlucht met een privé vliegtuig naar Ibiza kan al zo'n € 25.000,- euro kosten, KLM maakte 2 weken geleden bekend te gaan vliegen voor € 99,- naar Ibiza.

Om de vele privé vliegtuigen te kunnen parkeren, indien gewenst, zal de AENA de landingsbaan verlengen naar in totaal 80.000 vierkante meter. Hierdoor kunnen aan de zijkanten van de landingsbaan nog eens 58 vliegtuigen extra geparkeerd worden. Er is hier plaats gereserveerd voor 34 privé vliegtuigen.

 

Nieuwsbericht: Spotgoedkope vliegtickets naar Ibiza

How-to: Goedkope vliegtickets naar Ibiza boeken

IbizaMagazine.nl maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren en verbeteren. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Gaat u akkoord?