facebook pixel
Petrolheads; Cars & Business goes Ibiza!
images/slider/es-vedra.jpg
 
 
5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)
Cars & Business springrace

De Nederlandse club vrienden van Cars & Business organiseert dit jaar weer de "springrally", welke dit jaar zal eindigen op Ibiza! Dit jaar zal de rally beginnen in de buurt van Bordeaux.

Update: aanstaande woensdag start dus de rally, zaterdag komt de groep aan op Ibiza.

Na de start in de omgeving van Bordeaux zal binnen enkele dagen de Pyreneeën bereikt worden waarna er doorgereden wordt naar de stop in Barcelona.

 

Vervolg van de rally

Vervolgens zullen de Petrolheads hun jaarlijkse trip eindigen op het zonovergoten Ibiza! De trip zal over ongeveer 2,5 maand van start gaan en er zullen maar liefst vijfentwintig zeer exclusieve supercars aan de start verschijnen. Ben jij een auto-fanaat of carspotter en wil je op de hoogte blijven van de trip van Cars en Business, hou dan hun Facebookpagina in de gaten!

 

IbizaMagazine.nl maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren en verbeteren. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Gaat u akkoord?