facebook pixel
images/slider/es-vedra.jpg
 
 
1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

De overheid van Ibiza is van plan om een referendum uit te schrijven om weg naar Santa Eularia te verleggen en verbeteren, waardoor het file probleem moet worden opgelost. 

De burgermeester Vicent Torres heeft de burgemeesters van Santa Eulària en Sant Joan, Vicent Marí en Antoni Marí, gevraagd om meer details te overleggen over de nieuwe voorgestelde route en het proces dat doorlopen moet worden. 

Het verleggen en uitbreiden van het eerste stuk weg van Santa Eulària is in afwachting van een definitieve goedkeuring. De Balearen milieucommissie heeft eind vorig jaar op het Master Plan haar goedkeuring gegeven wat betreft de millue-eisen. De kosten voor het gehele project bedragen rond de 20 miljoen euro.

 

Weg naar Santa Eularia komt er definitief

Update 29-01-2016:

De nieuwe weg naar Santa Eularia gaat definitief door, hierdoor zal een hoop fileleed voorkomen worden! De weg krijgt 2 nieuwe rijstroken en 4 grote rotondes die voor een betere doorstroming moeten zorgen. Het totale project is geraamd op € 23 miljoen en zal anderhalf jaar in beslag nemen.

IbizaMagazine.nl maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren en verbeteren. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Gaat u akkoord?