facebook pixel
Mooiste Strand Formentera
images/slider/es-vedra.jpg
 
 
4 1 1 1 1 1 Rating 4.00 (1 Vote)
Stranden op Formentera in de prijzen

Het strand van Ses Illetes op Formentera is door de bezoekers van Tripadvisor uitgeroepen tot mooiste strand van Europa, Cala Conta op Ibiza ligt op een mooie tiende plaats! 

Bezoekers van de website Tripadvisor kunnen de verschillende stranden in Europa beoordelen. Op diverse vlakken kunnen de stranden punten scoren en wordt de onderbouwing van de scores meegerekend. Zo ontstaat de jaarlijkse ranglijst

 

Veel Spaanse stranden in top 10

Travelers Choice Awards. In de top 10 van mooiste stranden zijn maar liefst 6 Spaanse stranden, naast de Balearen zijn ook de Canarische Eilanden goed vertegenwoordigd in de lijst. 

Ook Ibiza Magazine adviseert tijdens uw vakantie naar Ibiza Formentera te bezoeken, en uiteraard te genieten van Cala Conta!

IbizaMagazine.nl maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren en verbeteren. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Gaat u akkoord?