facebook pixel
Minder gezinsvakanties door hogere prijzen
images/slider/es-vedra.jpg
 
 
5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)
Minder gezinnen naar Ibiza

Desondanks alle positieve vooruitzichten voor het aankomende zomerseizoen zijn reisorganisaties uit Engeland en Duitsland bang dat het aantal familie vakanties drastisch zal afnemen.

De voornaamste reden hiervoor is dat de prijzen voor een hotelkamer per nacht jaarlijks aanzienlijk stijgen. De burgermeester van Ibiza geeft aan dat er "85.000 hotel-bedden zijn, en dat deze niet allemaal plaats kunnen maken voor luxe". Veel authentieke hotels verbouwen en investeren waardoor er een luxer hotel ontstaat, het gevolg hiervan is dat de prijzen stijgen.

 

Overbevolking op Ibiza

Daarnaast is er in de piekmaanden 'overbevolking' op Ibiza door de het groeiende aantal goedkope vluchten richting het eiland. Hierdoor zijn goedkopere hotelbedden snel geboekt waardoor gezinnen toch in de 'luxere' hotels moeten overnachten. Naast de perikelen over de gezinsvakanties heeft de burgermeester gezegd dat er een team is opgericht om ervoor te zorgen dat er in het laagseizoen maar vluchten naar Ibiza gaan.

 

IbizaMagazine.nl maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren en verbeteren. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Gaat u akkoord?