facebook pixel
Meer vluchten naar Ibiza in laagseizoen
images/slider/es-vedra.jpg
 
 
1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Goed nieuws voor alle Nederlanders die regelmatig op en neer vliegen naar Ibiza Airport; vanaf 2017 wordt er een stuk meer gevlogen in het laagseizoen!

De Burgermeester van Ibiza heeft tijdens een grote toeristische beurs in Madrid aangekondigd dat er een speciaal team in het leven is geroepen dat ervoor moet zorgen dat er betere verbindingen zijn naar Ibiza Airport. Dit team zal de sleutel zijn tussen verschillende grote luchtvaartmaatschappijen, de regering en Ibiza Airport. Deze aankondiging kwam afgelopen en veel reisbureaus zullen binnenkort te horen krijgen dat er veel meer vluchten naar Ibiza gaan in het laagseizoen.

 

Goedkopere vliegtickets naar Ibiza

Als er meer vluchten in het laagseizoen naar Ibiza gaan zullen de vliegtickets goedkoper worden. Het doel is dat er vanaf 2017 meer vluchten naar Ibiza gaan in het laagseizoen.

IbizaMagazine.nl maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren en verbeteren. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Gaat u akkoord?