facebook pixel
Line up openingsfeest Ushuaïa 2016
images/slider/es-vedra.jpg
 
 
5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)
Ibiza's mooiste club: Ushuaïa

Op zaterdag 28 mei 2016 zal het seizoen van club Ushuaïa van start gaan met een, zoals jaarlijk terugkerend, spectaculaire Openingsfeest! Kijk hier welke DJ's allemaal komen draaien op de opening!

Het Ushuaïa Ibiza Beach Hotel, zoals de club officieel heet zal met een knallende show het feest-seizoen op het eiland Ibiza gaan inleiden op 28 mei 2016. In 2015 duurde het openingsfeest tot 02:00, terwijl het normaliter rond middenacht gesloten is. Dit jaar komt de bekende DJ Richie Hawtin naar Ushuaïa om samen met vele andere DJ's een geweldig feest neer te zetten. Onder andere Andrea Oliva en Guy Gerber zullen achter de 'draaitafels' plaatsnemen.

Overige DJ's die draaien bij Ushuaïa

Naast bovengenoemde DJ's zullen ook Hito, Hot Since 82, Joris Voorn, Los Suruba en Maya Jan Coles hun sets draaien in de open-air club. Dit openingsfeest zal wederom eentje worden die de boeken in gaat als 'unieke avond'. Tickets voor het feest beginnen bij € 40,-, je moet dan wél voor 15:00 in de club zijn.

 

Nieuws: Avicii keert terug als wekelijkse 'resident' DJ

Nieuws: Klik hier voor de andere openingsfeesten op Ibiza

Artikel: Club Ushuaïa

IbizaMagazine.nl maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren en verbeteren. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Gaat u akkoord?