facebook pixel
Illegale taxi's op Ibiza worden aangepakt
images/slider/es-vedra.jpg
 
 
1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Illegale taxi's zullen worden aangepakt

Op de luchthaven van Ibiza worden twaalf inspecteurs aangesteld om snorders aan te pakken. De wethouder van mobiliteit heeft dit bekend gemaakt voor het aankomende seizoen.

De inspecteurs die zich bezig gaan houden met het aanpakken van snorders worden bijgestaan door de politie. Verdachte voertuigen worden extra in de gaten gehouden met de nieuwe beveiligingscamera’s. Een maand lang zullen de beelden bekeken worden in de hoop dat de snorders het aankomende seizoen zoveel mogelijk beperkt worden.

 

Taxi problematiek op Ibiza

De overvloed aan illegale taxichauffeurs op Ibiza wordt steeds groter. De taxi chauffeurs zijn duur en opdringerig en de gemeente wil dat het probleem aangepakt wordt. Legale taxichauffeurs geven zelfs aan bedreigd te worden door de snorders. Ondanks dat het seizoen amper nog begonnen is trekken de taxi chauffeurs nu al aan de bel over de vele snorders. Ieder jaar worden er strenge controles beloofd, maar gebeurd er niets. De overheid is nu van plan om de snorders wel streng aan te gaan pakken. 

IbizaMagazine.nl maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren en verbeteren. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Gaat u akkoord?