facebook pixel
How-to: Vip in de clubs
images/slider/es-vedra.jpg
 
 
1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Als VIP in de clubs

Ibiza is een eiland waar de jetset jaarlijks erf graag naar terugkeert. Wees dan ook niet verbaast als je tijdens je vakantie plotseling oog in oog staat met Neymar, Kate Moss of bijvoorbeeld Mick Jagger.

Ibiza legt haar VIPS dan ook graag in de watten. Ze verblijven in luxe resorts en genieten ’s nachts van het bruisende uitgaansleven als een echte VIP. Laat je net als deze beroemdheden ook koninklijk behandelen met een VIP-arrangement in de nachtclubs van Ibiza.

VIP-arrangement

Voor een avondje stappen in stijl kun je een zogeheten VIP-arrangement boeken. Dit houdt in dat je niet hoeft te wachten in de rij, en meteen plaatsneemt aan een VIP-tafel in een club. Ondertussen geniet je van heerlijk zachte banken, lekkere cocktails en muziek van bekende DJ’s. Aan de VIP-tafel hangt wel een prijskaartje. Een dikke portemonnee meenemen is handig. De prijzen beginnen doorgaans bij € 250,- euro per persoon. Ben je met z'n vieren, dan kan je wel voor € 1.000,- uitgeven aan drank. Dat betekent dus dat je de entree 'gratis' krijgt. Flessen beginnen bij € 325, dat is inclusief 12 frisdranken.

Exclusieve avond

Verschillende discotheken op Ibiza bieden een exclusieve en luxe avond aan. Zo beleef je een geweldige avond in de wereldberoemde club Pacha, in Ibiza-stad. Deze discotheek biedt het beste van het beste. Vanaf de luxe bank nip je aan een cocktail, terwijl je vrij uitzicht hebt op de menigte die uit haar dak gaat op David Guetta. De VIP-arrangementen van Pacha zijn eigenlijk het beste van Ibiza. Je betaald ongeveer 500 euro voor twee personen per avond. 

Optredens vanuit je luie hangmat

Sommige nachtclubs op Ibiza maken je VIP-avond wel heel bijzonder. Zo staat Ocean Club Ibiza, zoals de naam al doet vermoeden, helemaal in het teken van zon en strand. In de club kun je ontspannen in een van de hangmatten of ligstoelen. Er is zelfs een zwembad aanwezig om een verfrissende duik in te nemen. Vanaf je luie stoel geniet je ondertussen van de muziek van bekende DJ’s. Ook het uitzicht van Ocean Club Ibiza is beter dan waar ook. Vanaf het terras kijk je namelijk uit over Ibiza en de prachtige Middellandse Zee.

Beleef een onvergetelijke nacht vol luxe

Een nachtje uitgaan op Ibiza kun je zo fantastisch maken als je zelf wilt. Zo kun je je bijvoorbeeld naar de club laten vervoeren met een limousine. Ook het huren van een luxe wagen behoort tot de mogelijkheden. Uiteraard hangt er een prijskaartje aan.  Als VIP de nachtclubs van Ibiza verkennen is echter een onvergetelijke ervaring. Niet voor niets kiezen veel feestgangers ervoor om dit een keer mee te maken. Wees er bij het boeken van de VIP-tickets op tijd bij. In bekende clubs als Pacha en Amnesia zijn ze ontzettend snel uitverkocht. Mocht een VIP-ticket niet tot je budget behoren, dan is ook een gewoon avondje stappen op Ibiza geweldig.

IbizaMagazine.nl maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren en verbeteren. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Gaat u akkoord?