facebook pixel
How-to: een hotel op Ibiza boeken!
images/slider/es-vedra.jpg
 
 
5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)
Beste manier om hotel te boeken

Hotels boeken op Ibiza kan via veel verschillende (soorten) websites, maar wat is nou écht belangrijk om rekening mee te houden en wanneer heb ik de scherpste prijs, en waar? 

Het Spaanse eiland Ibiza is een echte toeristische trekpleister. Deze bestemming heeft dan ook een prachtige ligging op de eilandengroep de Balearen, ten zuiden van Mallorca. Zomers kun je er genieten van het prachtige weer op Ibiza met temperaturen tot boven de 30 graden. Een hotel boeken op Ibiza is gelukkig een fluitje van een cent. In een paar dagen lig je al op het hagelwitte zandstrand uit te rusten.

 

Warmste eiland van de Balearen

Ibiza is het warmste eiland van de Balearen. Sterker nog, het is er soms zo heet en droog dat er bosbranden uitbreken. Bij het boeken van een hotel op Ibiza is het ook aan te raden om rekening te houden met de locatie. Kies bijvoorbeeld voor een hotel op loopafstand van de zee. Zo kun je binnen enkele minuten een frisse duik nemen in de zee. Of boek een hotel met een groot zwembad, zodat je even af kunt koelen. De temperaturen landinwaarts kunnen zo hoog oplopen in Juli en Augustus dat verkoeling eigenlijk wel een must is!

 

Hotels op Ibiza in het hoogseizoen

Aan hotels geen gebrek op Ibiza. Tientallen accommodaties worden aangeboden in verschillende prijsklassen. Je kunt een vakantie op Ibiza dus zo duur maken als je zelf wilt. De meeste hotels op Ibiza zijn geopend van april tot en met oktober. In het hoogseizoen wordt het eiland overspoeld door toeristen. De drukste maand is september. Voor meer rust en ontspanning kun je dus beter in januari, februari, november of december een hotel boeken op Ibiza. Ook in deze maanden is dit eiland een prima bestemming om even helemaal bij te komen.

 

Prijzen

In het hoogseizoen liggen de prijzen voor hotels het hoogst. In de maanden april tot en met oktober worden vaak pakketreizen aangeboden. Dit betreft een vliegreis met hotel. Het voordeel van een pakketreis is dat alles van tevoren al geregeld is. Dit bespaart een hoop stress. Aan de andere kant geven losse reserveringen je meer vrijheid. Het is aan te raden om een paar maanden van tevoren al een hotel te reserveren. In dat geval ligt de prijs voor een vakantie naar Ibiza een stuk lager. Een spontane last-minute is uiteraard ook een optie, maar dan ben je meestal meer geld kwijt omdat er hoger ingekocht is.

 

Hotels verspreid over het eiland

Op diverse sites is het mogelijk om al in een paar stappen een hotel te boeken op Ibiza. Zo kun je op booking.com kiezen uit maar liefst 916 accommodaties. Deze zijn verspreid over het zonnige eiland. Met name op Eivissa bevinden zich ontzettend veel hotels. Deze accommodaties variëren van ontzettend duur tot comfortabel. Het is afhankelijk van je eigen wensenlijstje en budget hoe luxueus of simpel een accommodatie mag zijn. 

 

Hotel boeken op Ibiza met diverse reisorganisaties

Ook op Booking.com boek je snel en voordelig een hotel op Ibiza. Bij deze online reisorganisatie kun je alleen een hotel boeken, een vliegticket moet je apart reserveren. In het filtersysteem geef je alle voorkeuren voor de reis aan. In de zoekresultaten zal ongetwijfeld een hotel staan dat perfect bij de wensen past. Booking.com heeft een zeer groot aanbod en de afspraak met de hotels dat alleen Booking.com de goedkoopste prijs mag aanbieden op internet.

IbizaMagazine.nl maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren en verbeteren. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Gaat u akkoord?