facebook pixel
Hotels op Ibiza; 18 nieuwe aanvragen!
images/slider/es-vedra.jpg
 
 
1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Ushuaïa is een vrij nieuw hotel op Ibiza

Vanaf afgelopen zomer zijn er maar liefst 18 aanvragen voor nieuwe (luxe) hotels bij de 'Consell de Ibiza' binnengekomen, met een totale projectwaarde van boven de € 65 miljoen.

Nadat er al hele positieve geluiden uit de bouwsector binnengekomen waren met een stijging van 107%, is gisteren op de toeristische beurs in Berlijn bekend gemaakt dat er 18 nieuwe aanvragen binnen zijn gekomen voor nieuwe hotels op Ibiza. De toeristische sector heeft dus ook hele positieve economische vooruitzichten! De totale investering die met de 18 nieuwe hotels gemoeid gaat bedraagt maar liefst € 65.000.000,- (€ 65 miljoen!). 

Er zijn inmiddels 11 vergunningen afgegeven voor:

  • Twee hotels met 5 sterren;
  • Zes hotels met 4 sterren;
  • Appartementen complexen voor verhuur;
  • Één 5 sterren hotel gericht op agrotoerisme.

 

Ibiza actief op Duitse toerisme beurs

Ibiza is behoorlijk actief aanwezig op de toeristische beurs (ITB) in Duitsland om zodoende de tegenvallende resultaten uit Duitsland 'op te vangen'.  Afgelopen jaren waren er minder Duitse toeristen die op vakantie gingen naar Ibiza. De president van de Consell de Ibiza is blij met de investeringen die gedaan worden in het toerisme. "Dit is allemaal te danken aan het vertrouwen in de sector, wat zich vervolgens weer vertaald in meer banen en economische voordelen voor het eiland."

IbizaMagazine.nl maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren en verbeteren. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Gaat u akkoord?