facebook pixel
Het weer met pasen op Ibiza
images/slider/es-vedra.jpg
 
 
1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Weer met pasen

De lente komt eraan en het beloofd een heerlijke week te worden op Ibiza aankomende week! Lees het weer en de weersverwachtingen op Ibiza voor de aankomende week 13 van 2016.

Vandaag is het goede vrijdag en zondag en maandag eerste en tweede paasdag; paasdagen die heerlijk zullen worden! Met een windkracht 3 en temperaturen van boven de 20 graden Celsius zullen de paasdagen misschien wel de mooiste dagen van 2016 worden, tot nu toe dan! Bijna 11 uur zon per dag en een klein briesje zorgen voor hele aangename dagen op Ibiza.

 

Lekkere week voor de boeg!

Week 13 van 2016 zak wederom een lekkere week worden! De lucht is niet elke dag strakblauw, maar per dag zal er aankomende week circa 10 uur zon schijnen en zal de wind variëren van kracht 3 naar 4 en zal de wind uit verschillende richtingen komen. De verwachting nu voor over 2 weken zijn een beetje gelijk aan aankomende week. Het zullen heerlijke dagen worden op Ibiza, maar het weer met strakblauwe luchten, elke dag weer en temperaturen die 's zomers aanvoelen zullen nog even achterwege blijven. 

IbizaMagazine.nl maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren en verbeteren. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Gaat u akkoord?