facebook pixel
images/slider/es-vedra.jpg
 
 
5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)
Ruim 80% is vóór de weg naar Santa Eularia

Uit onderzoek blijkt dat maar liefst 82% van de respondenten heeft aangegeven voorstander te zijn van de geplande hervorming van de weg richting Santa Eularia.

De Consell de Ibiza heeft het onderzoek laten uitvoeren om goed naar voren te krijgen wat het draagvlak is bij de bewoners van Ibiza. Bijna 17% van de ondervraagden heeft gezegd het niet eens te zijn met de plannen, een half procent heeft geantwoord met "ik weet het niet" of "geen antwoord" gegeven. In de gemeente San José was bijna 85% van de respondenten voor, terwijl in San Antonio 79% van de respondenten de nieuwe weg wel ziet zitten.

 

Tevreden met de uitslag

De Vice-president van de Consell de Ibiza is blij met de uitslag, maar ook met de manier waarop; "het is een mooie manier van politiek bedrijven en de burger te laten participeren". In totaal waren er 1.500 enquêtes afgenomen; meer dan voldoende om een betrouwbare uitslag te krijgen.

IbizaMagazine.nl maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren en verbeteren. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Gaat u akkoord?