facebook pixel
Hekken verdwijnen bij het havengebied
images/slider/es-vedra.jpg
 
 
1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Havengebied wordt mooier!

De Balearen Port Authority (afgekort APB) zullen op woensdagochtend 3 februari 2016 beginnen met het verwijderen van de metalen hekken bij het onderhoudterrein van de haven van Ibiza.

De hekken waren voor veel mensen een doorn in het oog en waren eigenlijk overbodig. De Avinguda de Santa Eulària en het havengebied werden door deze hekken gescheiden. De Balearen Port Authority meldt dat het in totaal ruim 365 meter aan metalen hekken zal verwijderen zodat het gebied voor het oog een impuls krijgt.

 

Nieuwe Parkeergarage Ibiza

Dit is één van de eerste acties om het terrein te verbeteren. Er zijn ook plannen om in het gebied een ondergrondse parkeergarage te realiseren zodat de parkeerdruk uit de stad afzwakt. Hier zal waarschijnlijk dit jaar nog mee begonnen worden. Het is regelmatig erg druk in de stad met parkeerders. De grote parkeerterrein zijn regelmatig vol, tot ergernis van vele winkeliers. Een nieuwe parkeergarage zou ideaal zijn voor Ibiza Stad.

IbizaMagazine.nl maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren en verbeteren. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Gaat u akkoord?