facebook pixel
Heerlijk weer op Ibiza tot en met 26 mei
images/slider/es-vedra.jpg
 
 
1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Aankomende week zal het warmer worden!

Aankomende week zullen we op Ibiza geen strakblauwe luchten zien, maar zal de temperatuur heerlijk stijgen tot 27 graden Celsius. Een warmterecord voor dit jaar tot nu toe!

We starten het weekend heerlijk met zaterdag volle bak zon. De zon zal zich ruim 12,8 uur laten zien op Ibiza en met een matige wind kracht 3 zal het morgen erg aangenaam weer zijn op Ibiza. Vanaf zondag zal de wind wat minder worden en zal deze de gehele week rond wind kracht 2 a 3 over het eiland waaien. De zon verdwijnt deels achter de wolken maar laat zich elke dag vooral in de avonduren zien. 

 

Beter weer op komst! 

Voor volgende week zaterdag zijn de voorspellingen het beste. Doordat de temperaturen de gehele week geleidelijk oplopen zal zaterdag over een week het weer zijn zoals we gewend zijn op Ibiza: ZON en warmte! Er zal niet veel wind zijn en de gehele dag zullen de wolken wegblijven: dit resulteert in een dag met 12 uur zon en een temperatuur die kan oplopen tot ruim 27 graden Celsius.

IbizaMagazine.nl maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren en verbeteren. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Gaat u akkoord?