facebook pixel
Hardwell Ushuaïa 2016; het beste feest?
images/slider/es-vedra.jpg
 
 
5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (2 Votes)
Resident DJ Hardwell Ibiza

Gisteren maakte DJ Hardwell bekend dat hij in 2016 ook weer bij de lijst van Resident DJ's van Ushuaïa, eerder liet Avicii al weten dit jaar weer voor een seizoen terug te keren naar Ushuaïa!

Robbert van der Corput, zoals de Nederlandse DJ en producer eigenlijk heet, maakte het nieuws gisteren bekend via zijn Instagram account. Hardwell zal in het seizoen op elke dinsdag bij Ushuaïa zijn beste show vertonen. De DJ zal draaien van 28 Juni 2016 tot en met 6 September 2016.

 

Openingsfeest Ushuaïa 2016

Op 28 Juni is het Hardwell's zogeheten Openingsfeest, deze openingsfeesten zijn vaak wat specialer dan de andere feesten. Hetzelfde geldt ook voor zijn sluitfeest op 6 september 2016. De kans is groot dat Hardwell zijn vrienden Dannic, W&W, Fedde le Grand en meer grote DJ's laat draaien tijdens zijn shows. De avonden waar Hardwell draaide in 2015 werden door veel bezoekers van Ushuaïa gezien als de beste feesten van Ibiza!

Nieuws: Ook Avicii keert terug als Resident DJ van Ushuaïa

Nieuws: Klik hier om de openingsfeesten op Ibiza van 2016 te zien

Artikel: Klik hier voor meer informatie over Ushuaïa

IbizaMagazine.nl maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren en verbeteren. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Gaat u akkoord?