facebook pixel
Grote stijging vliegtickets naar Ibiza
images/slider/es-vedra.jpg
 
 
1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Meer vliegtickets Ibiza verkocht!

In het jaar 2015 heeft het vliegveld van Ibiza een record aan passagiers en vliegtuigbewegingen behaald, een stijging van ruim 4% en bijna 7,5% ten opzichte van een jaar eerder!

 

Het vliegveld heeft in totaal bijna 6,5 miljoen bezoekers getrokken en met bijna 65 duizend vliegbewegingen te maken gehad. Ten opzichte van 2014 is dit maar liefst 4,3% en 7,4% meer. December 2015 was voor de luchthaven eveneens een recordmaand met een stijging van ruim 17,5%.

 

Naar Ibiza in het laagseizoen

Ibiza wordt ook in het laagseizoen steeds populairder bij toeristen, vorige week maakte de overheid bekend in 2017 een stuk meer vluchten richting Ibiza te willen organiseren. In totaal zijn elf van de twaalf maanden drukker geweest dan in 2014, en wat betreft het aantal vliegbewegingen 6 van de twaalf maanden.

 

IbizaMagazine.nl maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren en verbeteren. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Gaat u akkoord?