facebook pixel
images/slider/es-vedra.jpg
 
 
1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

De zomer staat voor de deur! Tijd om op zoek te gaan naar een goedkope maar leuke vakantie met je partner, met het hele gezin of met een vriendengroep!

De vakantieperiode is de leukste tijd van het jaar! Lekker met je partner, je familie of vrienden op vakantie binnen of buiten Nederland. Denk aan een vakantie naar het zonnige Ibiza, een vakantie naar de Nederlandse kust, de Franse bergen in, enzovoorts. Voordat je daadwerkelijk aan je vakantie kan beginnen dien je de nodige zaken geregeld te hebben. Voor een vakantie naar het buitenland geld bijvoorbeeld dat je een annulerings- en reisverzekering nodig hebt om hoge kosten te voorkomen. Een reisverzekering dekt je onder meer voor medische kosten in het buitenland. Deze kosten worden niet door je reguliere ziektekostenverzekering gedekt.

De auto parkeren tijdens je vakantie

Een vakantie naar het buitenland kan met de auto, het vliegtuig of het openbaar vervoer. Veel mensen kiezen voor een reis per vliegtuig, omdat dit vaak erg snel en comfortabel reizen is. Daarbij is een vliegreis vaak niet veel duurder of zelfs goedkoper dan een autoreis naar je bestemmingen in het buitenland. Om op het vliegveld te komen voor vertrek kun je een taxi bellen, de trein nemen of met je eigen auto gaan. Wanneer je met de auto komt is het belangrijk om vooraf een parkeerplek te reserveren. Laat je auto veilig op Schiphol parkeren door een van de vele organisaties die parkeerplekken aanbieden.

Een geschikte reisverzekering vinden

Wanneer je een hotel of appartement met een vliegreis boekt via een touroperator in Nederland, zal je in veel gevallen direct de mogelijkheid aangeboden krijgen om een kortlopende reisverzekering af te sluiten. Mocht je meerdere keren per jaar op vakantie gaan, dan kan het raadzaam zijn om een doorlopende reisverzekering af te sluiten bij een verzekeringsmaatschappij. Er zijn op internet verschillende tools te vinden om verzekeraars met elkaar te kunnen vergelijken. Zo vind je de reisverzekering met de beste dekking en het meest gunstige tarief. 

IbizaMagazine.nl maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren en verbeteren. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Gaat u akkoord?